Der findes en app som kan downloades til Android og iPhone. Hvis du søger efter Østkraft i Google play eller Apple App Store, finder du app’en og kan downloade den gratis. Herefter skal du logge dig ind med dit brugernavn og adgangskode som du har fået til din EcoHome brugerportal til GreenWave Reality-udstyr. På app’en kan du se næsten alle de oplysninger, som du også kan se når du logger ind via portalen på din computer.

IMG_0007

Oprettet den 21. august 2013. 2 indlæg

2 svar ind til nu.

 1. Kurt Christensen siger:

  Jeg ønsker en app til min Iphone så jeg kan se min Powernode. Kan se at jeg skal søge efter Østkraft men kan ikke se nogen app!
  Hjælp udbedes.
  Med venlig hilsen
  Kurt Christensen

 2. Morten Christiansen siger:

  Kommer der en app til Windows Phone?

Skriv et indlæg


*