Sustania_still_01

Sommerferien er forbi, hvilket blandt andet betyder, at EcoGrid nyhedsbrevet som du finder på www.ecogridbornholm.dk er tilbage:

 

Læs om:

  • Opgradering af server og hvad det har betydet for en del af EcoGrid deltagerne.
  • Elektrikerne monterer testudstyr og gør sig klar til den nye fyringssæson
  • Der er en beretning fra et kvægbrug, der har fået monteret Siemens udstyr, og man kan med rette stille spørgsmålet, hvad køer har med EcoGrid at gøre?
  • Sommerhusejeren er glade for deres nye fjernaflæste målere
  • Tjekliste: Hvad kan du selv gøre, hvis der sker data udfald

 

Sommeren i EcoGrid er blandt andet brugt til at opgradere til en større målerserver, hvilket har afstedkommet ustabile målerdata, det beklager vi naturligvis. Det er absolut ikke godt, når den slags sker, men det giver EcoGrid projektet en viden, der er meget værdifuld, og kan bruges senere, når vi kommer ud over forsøgsperioden.

 

Elektrikerne monterer de sidste installationer hos testdeltagerne, og er i gang med at gøre testudstyr  klar til den kommende fyringssæson. De er også begyndt at montere industrianlæg, hvilket har afstedkommet en lille beretning fra Andreas Ipsen, Munkhøj, Pedersker, der har fået monteret udstyr fra Siemens i kostalden, der skal styre en 15 kW gylleomrører. Læs artiklen: Hvad har køer med EcoGrid at gøre!

 

Sommerhusejerne melder tilbage, at de er glade for deres mulighed for at aflæse og styre deres fjernaflæste målere. Aflæsning sker nu automatisk fra Østkraft.

 

Hvad kan du selv gøre, hvis du oplever at udstyret driller:

  • Log ind på www.ecogridbornholm.dk
  • Log derefter på din konto på Mit EcoGrid, hvor du tjekker temperaturværdier.
  • Skift om nødvendigt batterier

Tøv endelig ikke med at ringe til os på tlf.: 56 930 940, hvis det driller, eller hvis du har spørgsmål. EcoGrid teamet er altid klar ved telefonerne og klar til at hjælpe dig.

 

Med venlig hilsen

EcoGrid

Maja, Lene, Mark, Torben, Lars og Pauli

Oprettet den 15. august 2014. Ingen indlæg

Skriv et indlæg


*