Ses vi på Rådhuspladsen i København den 30/4?

28-04-2016: Østkraft og EcoGrid er med for at fortælle historien om den grønne omstilling på solskinsøen

Snart drager en stor del af de bornholmske virksomheder til København for at deltage i begivenheden Bornholm i København, hvor de skal promovere deres spændende lokale produkter.

Østkraft og EcoGrid er med for at fortælle historien om den grønne omstilling på solskinsøen. Historien om flissiloen, der netop nu er ved at blive opført, der er klar til at blive taget i brug i 2017. Den er en af elementerne, der skal gøre, at Østkraft kan producere 100 procent bæredygtigt. Vind, ...sol og flis i skøn forening.

Vi skal fortælle om EcoGrid projektet, der fortsætter med fornyet styrke, hvor engagerede deltagere, er med til at vise vejen, hvordan vi kan bruge strømmen intelligent i dagligdagen. Første fase af projektet viste os, hvilke udfordringer der er, både med teknikken og i daglig brug. Det skal optimeres i EcoGrid 2.0. Når vi kommer til 2019, ender vi op med et produkt, der skal vise sig at være attraktivt, og som kan anvendes bredt af alle, på tværs af kommercielle interesser.

EcoGrid tiltrækker sig stadig stor opmærksomhed fra udlandet. I den kommende tid, vil der komme et filmhold fra Bruxelles for at høre om og filme vores projekt. Det sker i forbindelse med en prisoverrækkelse i Belgien - herom senere. Yderligere har et filmhold fra Sydkorea meldt deres ankomst. Den anden dag, var der besøg fra Estland. Bornholm er i sandhed kommet på verdenskortet takket være jer, der deltager i projektet - uden jer intet projekt.

Den 30/4 ses vi på Rådhuspladsen i København, hvor vi støtter op om et tiltag, der sætter fokus på, alt det vi kan byde på af herligheder fra solskinsøen.


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0
Læs mere
EcoGrid 2.0 er startet
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder