EcoGrid 2.0 er startet

04-01-2016: Vi ser frem til en spændende projektperiode....

....hvor vi sammen skal skabe resultater, der skal være med til at vise verden vejen til et mere bæredygtigt samfund - intet mindre.

Vi vil fokusere på at give deltagerne i EcoGrid 2.0 nogle attraktive tilbud, så vi kan få aktiveret potentialet for fleksibelt elforbrug. Der skal arbejdes for, at udstyret kommer til at fungere optimalt, så det bliver en integreret og naturlig del af hverdagen for den enkelte.

Her på EcoGrids hjemmeside og på facebook, holder vi dig orienteret om det, der sker i EcoGrid 2.0. Du vil også modtage en mail i ny og næ med orientering og nyheder. Det skal dog ikke afholde dig fra at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er klar til hjælpe dig.

Lidt om det, der allerede er i gang, og det der sker i den nærmeste fremtid:

Du har adgang til dit udstyr via link til din konto her på hjemmesiden under fanen: Mit ecogrid, som er placeret i højre side på forsiden. Du finder også link til Mit Østkraft under denne fane.

Hvis du ikke kan få adgang til dit udstyr, er vi til rådighed på tlf.: 56 930 940 eller på mail ecogrid@oestkraft.dk

Udenfor normal arbejdstid, skal du kontakte vagten på Bornholms Energi og Forsyning på tlf.: 56 900 900 eller mobil 60 26 24 91

I den kommende tid vil der blive afholdt en workshop, hvor partnerne i projektet, skal diskutere de præcise mål. Vi er allerede i gang på Bornholm, hvor vi opgraderer og trimmer udstyr. Først i februar 2016, vil der være kick off.

Vi ses og tales ved.

Mange hilsner fra EcoGrid gruppen.

EcoGrid gruppen består af:  Kim Kock Hansen kkh@beof.dk - Lene Bech lsb@beof.dk - Lars Rasmussen lr@beof.dk Brian Chabert bvc@beof.dk og Pauli Hjorth Hansen phh@beof.dk


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder