Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0

17-02-2016: Følg link nederst og se eller gense indslaget fra TV2 Bornholm

Kort fortalt, er arbejdet med at optimere systemerne gået igang. Det vil sige, at man i første omgang ikke mærker de store ændringer i dagligdagen, som deltager i EcoGrid 2.o.

Alle de involverede partnere, IBM, Insero, Uptime, Krukow, CBS, Østkraft og Dansk Energi er enige om, at det skal spille til den nye fyringssæson september 2016.
Partnerne vil alle lægge sig i selen for at gøre EcoGrid 2.0 til et spændende projekt, hvor du bl...iver en aktiv medspiller.

Teknikken bliver optimeret og justeret. Det er bag kulliserne at det store arbejde gøres lige nu. Mislydene mellem systemerne, der indimellem var i EcoGrid EU, skal elimineres. Til slut skal det ende op med et fleksibelt system, der kan bruges optimalt i den enkelte husstand og som har kommerciel interesse.

Se udsendelsen fra TV2 her:

https://www.tv2bornholm.dk/?newsID=97286&cache=manual


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
EcoGrid 2.0 er startet
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder