Forberedelserne er i fuld gang

10-06-2016: Kig ind og få en snak om EcoGrid 2.0, hør politikerne diskutere energipolitik og ikke mindst, spil og vind.

EcoGrid er på stand C3 ved Cirkuspladsen sammen med Dansk Energi. Der er et spændende program med interessante debatter og selvfølgelig Bingo Banko.

Kig ind og få en snak om EcoGrid 2.0, hør politikerne diskutere energipolitik og ikke mindst, spil og vind, hvor der er fine præmier på højkant. Uanset politisk ståsted, så plejer det at være gan...ske fornøjeligt, når politikerne optræder på slap line og råber numre op.

På Kirkepladsen, under det store banner, der er ophængt på den gamle fine bygning mellem det tidligere Nordea og Allinge kirke, er Bornholms Energi & Forsyning repræsenteret. Her kan du blandt andet deltage i en vandsmagning fra tre forskellige vandværker fredag fra kl. 11 til 12.

Kan du smage forskel - hvilket vand synes du smager bedst?

Kom og afgiv din stemme på det vand du synes bedst om. Du får en flot drikkedunk, med logo og indhold, for din ulejlighed.

På Kirkepladsen kan du også møde strømfolket, der har gang i en spændende quiz, hvor du kan vinde en Ipad.

Vi ses

 


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0
Læs mere
EcoGrid 2.0 er startet
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder