ecogrid logo.png

EcoGrid 2.0 nyhedsbrev nr. 3 - 2016

Vi har lagt en beskrivelse af EcoGrid 2.0 op på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om projektet, og hvad det går ud på. Følg link under billede.

 

04-10-2016: Nyhedsbrevet denne gang: CBS har været på tur til Bornholm - der er ny hjemmeside på vej - og så er vi i gang med fyringssæsonen 2016

Beskrivelse af projektet: www.ecogridbornholm.dk/kortomprojektet

Forskere fra CBS undersøger bornholmernes syn på EcoGrid 2.0

I uge 33 og 34 har Rasmus, Trine og Peter, der arbejder på Copenhagen Business School, besøgt Bornholm for at interviewe deltagere i EcoGrid 2.0. Udvalgte brugere blev interviewet i Villa Smart om deres forventninger til EcoGrid 2.0.

Ramus og Peter fra CBS var, sammen med vores egne teknikere, også med ude og besøge projektdeltagere, så de kunne se installationerne i husstanden og få mere at vide om bevæggrunde hos deltagerne for at være med i EcoGrid 2.0. Her fik CBS ligeledes indblik i husstandens energiforbrug, den tekniske brugerflade, temperaturintervaller og vedligeholdelse af udstyret.

Forskerne fra CBS fik meget ud af besøget på Bornholm. I løbet af efteråret vil der blive foretaget endnu flere interviews. I kommende nyhedsbrev kommer vi nærmere ind på, hvad resultatet var af deres besøg.

https://www.cbs.dk/

Kontaktformular

Du kan anvende kontaktformularen på ecogridbornholm.dk, hvis du vil i kontakt med os. Du kan selvfølgelig også ringe, men det er ikke altid, vi er ved telefonen. Den hurtigste måde, når du vil i kontakt med os, er at anvende kontaktformularen, du finder på hjemmesiden, hvorefter vi vender tilbage til dig.

Tak for din hjælp.

Genvej til: Kontaktformular

 

Ny Hjemmeside

Netop nu er vi i fuld gang med at producere en ny hjemmeside, der spiller sammen med den internationale platform. Der er intet i vejen med den ”gamle” hjemmeside, men der skal være genkendelighed, når presse og gæster fra ind og udland ønsker at vide mere om EcoGrid og projektet. Vi vil fastholde det lokale i den form I kender, men der kommer lidt andre farver, nye billeder og mere kundevenlige adgangsveje til Mit EcoGrid og nødprocedurerne.

 

Fyringssæsonen 2016

Vi er på vej ind i en ny fyringssæson. Den første i EcoGrid 2.0. Det glæder vi os til, da vi nu tager hul på den periode, hvor vi skal teste og udvikle forsøget. Det er ikke noget, du som deltager vil mærke meget til, men i perioder, vil vi gå ind og rode lidt med det installerede udstyr og med de data, der genereres i den enkelte husstand.

I EcoGrid 2.0 skal vi arbejde med automatiseret styring af mange huse på én gang. Det kræver en del udvikling af nye systemer, der skal arbejde sammen med det udstyr, som er i husene nu – Siemens og GreenWave. Den udvikling er først klar til næste fyringssæson, så i denne fyringssæson vil vi primært arbejde med at lave passive forsøg, hvor vi tester udstyret i husene, og foretager målinger for at finde de enkelte huses fleksibilitet.


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0
Læs mere
EcoGrid 2.0 er startet
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder