I EcoGrid-gruppen venter vi spændt på, at systemet med de variable priser bliver færdigt. Opgaven med at lave systemet har været mere omfangsrigt end man først antog og derfor er de samarbejdspartnere i projektet, som tager sig af dette, blevet forsinkede. Men vi er ved at nærme os målet og designet af den personlige portal, hvor du vil kunne logge ind for at se priser og forbrug, er ved at være færdig. Nu mangler kun det sidste programmering bag systemet, før vi kan give alle deltagere i elvarmegruppen, varmepumpegruppen og manuel kontrolgruppen adgang til systemet.

Billedet her viser hvordan en af siderne i den personlige portal kommer til at se ud. Siden viser et situationsbillede af elprisen. Prisen skifter hvert 5. minut. Pilene ude i siden viser prisforudsigelser for de næste 5 og 10 timer. Prisforudsigelser er lidt lige som vejrmeldinger, hvilket betyder at det er et kvalificeret gæt. Elprisen er afhængig af udbud og efterspørgsel på elmarkedet, samt af vejr og vind mht. de vedvarende energikilder. Nede i bunden af eksemplet kan du se hvor lav og hvor høj prisen har været i de seneste 24 timer. De øvrige funktioner på siden indeholder et overblik over dit forbrug, prisudviklingen og et resultat af, hvor mange bonuspoint du har optjent indtil dato.

Vi glæder os meget til systemet er klar, så vi rigtig kan komme igang med forsøgsperioden hos alle dem der har fået udstyr. Når det sker, vil vi straks gå i gang med den lovede træning i systemet og udstyret i Villa Smart.

Læs hele nyhedsbrevet ved at klikke her.

 

Oprettet den 1. marts 2013. Ingen indlæg

Skriv et indlæg


*